Wandelgids

OFFICE DE TOURISME DU PAYS DE DIEULEFIT-BOURDEAUX

1, place Abbé Magnet
26220 Dieulefit
Na een siësta heeft u vast zin om wat te bewegen en, waarom niet, om u te amuseren, wat te fietsen, om te paardrijden, klimmen, zwemmen, vliegen, wat rond te rijden…!
U zult merken dat de recreatiemogelijkheden in het Pays de Dieulefit-Bourdeaux afgestemd zijn op het rustige ritme van het gezin of op het wat wildere tempo van de avonturier.
Zomer en winter, u kunt elke dag van alles beleven: heftige sensaties of zoete emoties die de verveling verdrijven en die u intens laten genieten van uw verblijf. Het Pays de Dieulefit biedt een grote diversiteit aan ongerepte landschappen. Het is het terrein bij uitstek voor sportievelingen en liefhebbers van de meest uiteenlopende activiteiten. Er zijn duizenden kilometers aan bewegwijzerde wandelpaden om een paar uurtjes of om dagenlang te wandelen.
In de winkel kunt u online wandel-, fiets- en mountainbikegidsen bestellen, naast vele andere producten.

Ref.
Prijs
Hoeveelheid
Carte de randonnée Pays Dieulefit Bourdeaux -
5,00 €

De la Drôme provençale à Genève.
Parcourez ce sentier sur les traces de l'exil des protestants français vers l'Allemagne et la Suisse après la révocation de l'édit de Nantes en 1685. Fruit d'une coopération internationale entre la France, l'Allemagne, la Suisse et l'Italie, impliquant collectivités locales traversées et parcs régionaux, ce chemin vous permettra de parcourir 4 départements français aussi riches que variés, des vallées de la Drôme aux sommets savoyards.
Ref.
Prijs
Hoeveelheid
Topoguide Sur les pas des Huguenots -
15,40 €

Ref.
Prijs
Hoeveelheid
La Drôme Provençale ... à Pied -
14,90 €